Over ons

Beste verzamelaar,

Mijn naam is Ronald Stroomberg.

Ik ben begonnen met sparen toen ik 12 jaar was. Ik had op dat moment geen enkel idee wat ik ging sparen. Ik verzamelde alles wat ik tegen kwam of kreeg. Kocht in de jaren verzamel pakketten. Later toen ik werk had en centen had, begon ik me op wonderdozen te richten, aangezien ik dus niemand in de familie of om me heen had om te waarschuwen of te sturen, was ik hier toen de tijd blij mee, dat ik weer een berg zegels had om uit te zoeken.

Ik begon beurzen te bezoeken, meer kennis vergaren en veel praten met handelaren en andere verzamelaars. Hier kreeg ik te horen wat een wonderdoos in hield en wat het "waard" was en dat ik hier maar heel snel mee moest stoppen. Vanaf me 23ste jaar begon ik me meer te focussen op Nederland, Duitsland, Engeland en België. Na een aantal jaar begon ik langzaam me dubbelen te stocken en uit te prijzen en begon langzaam op beursjes deze te verkopen. Hierdoor werd mijn kennis verbreed en kreeg ik contacten met andere handelaren.

In oktober 2011 heb ik na goed overleg met een mede handelaar de stap genomen om officiële postzegelhandelaar te worden en me in te laten schrijven bij de kamer van koophandel te Rotterdam onder nummer 53793838. In de jaren hierna zijn wij onze focus aan het verleggen naar klassiek (schaars) materiaal.

Door de jaren heen hebben wij een goede samenwerking met een aantal gerenommeerde collega's, hierdoor zijn wij in staat vrijwel geheel West Europa (voor zover niet op onze site aangeboden) postfris, ongebruikt of gebruikt te leveren tegen meer dan redelijke prijzen.

Bent u op zoek naar bepaalde items of landen die niet op onze site staan, stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier.

Tevens werken wij met een mancolijstsysteem, hierdoor worden de nieuwe aankopen aan deze lijst gekoppeld en worden de klanten ingelicht hierover. Hierdoor hoeft de klant niet telkens de webshop in de gaten te houden voor onze nieuwe aankopen.

Stamps For You - filatelie - Philately


Adres

Postzegelhandel Stamps For You
Augustinusstraat 48
3076 NC Rotterdam

Informatie

IBAN: NL10ABNA0800165020
BIC: ABNANL2A
Tel: 06-11381103
KVK: 53793838